Fraaii | Fabric & Handmade  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en haar klanten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die de consument ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met de toestemming van de consument. Fraaii | Fabric & Handmade zal de persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling.

Fraaii | Fabric & Handmadegebruikt de verzamelde gegevens om aan haar klanten de volgende diensten te leveren

1.             Als een bestelling wordt geplaatst, heb ik je naam, e-mailadres, afleveradres en    betaalgegevens van je nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop       daarvan op de hoogte te houden.

3.             Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 10x per jaar de nieuwsbrief met daarin nieuwtjes, acties en aanbiedingen.

4.             Als je bij Fraaii | Fabric & Handmade een bestelling plaatst, kun je er voor kiezen om een account aan te maken. Je kan een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere nieuwe bestelling ingevuld hoeven te worden. Je gegevens worden op een beveiligde server bewaard. 

5.             Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als de consument besluit een recensie te schrijven, kan er zelf gekozen worden om naam of andere persoonlijke gegevens toe te voegen. We zijn benieuwd naar de meningen van de bezoekers, maar behouden tevens het recht bijdragen die niet aan onze voorwaarden voldoen niet te publiceren. 

6.             Als je reageert op een actie of prijsvraag, wordt er naar je naam, adres en e-mailadres gevraagd. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

7.            Voor het adverteren op Facebook en Instagram maakt Fraaii | Fabric & Handmade gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens zijn bedoeld om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

8.             Gegevens in verband met de internetverbinding technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres, zogeheten identifiers in cookies en jouw surfgedrag op de website

             worden anoniem bewaard voor optimalisatiedoeleinden.

9.            Fraai | Fabric & Handmade is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar 

Fraaii | Fabric & Handmade heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Fraaii | Fabric & Handmade ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact opom deze informatie te laten verwijderen. 

Bewaartermijn 

Fraaii | Fabric & Handmade bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn max. 2 jaar inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden. Fraaii | Fabric & Handmade bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst). 

Persoonsgegevens delen met derden 

Fraaii | Fabric & Handmade verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Fraaii | Fabric & Handmade gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Fraaii | Fabric & Handmade werkt samen met de volgende partijen:

My parcel: ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. 

Mijnwebwinkel.nl: is  de webhost van Fraaii | Fabric & Handmade. Alle gegevens die je via mijn webshop ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Boekhouder: ontvangt je gegevens om facturen in te boeken en te verwerken.

iZettle: verzorgt de betalingen die je doet via het mobiele pinapparaat van iZettle. 

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Fraaii | Fabric & Handmade in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Fraaii | Fabric & Handmade voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen. Bovengenoemde partijen zijn zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jou persoonsgegevens. Voor meer informatie over hun privacy beleid verwijs ik je door naar de betreffende site(s).

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer. Fraaii | Fabric & Handmade gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij Fraaii | Fabric & Handmade geen cookies ontvangt, mogelijk werken er dan gedeelten van de site niet of niet correct. Voor volgende zaken worden cookies op de computer van de je opgeslagen: recent bekeken producten, winkelmandje, en of je al een account hebt of niet. Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

Je hebt altijd het recht je persoonsgegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@fraaii.nl  Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Beveiliging 

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Fraaii | Fabric & Handmade de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd. 

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Fraaii | Fabric & Handmade en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 zijn wij als webwinkeliers, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Fraaii | Fabric & Handmade

Baltinksweg 4 (geen bezoek adres)

7443 PK Nijverdal

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken kun je altijd mailen naar info@fraaii.nl.

 

 

 

 

© 2017 - 2019 Fraaii | Fabric & Handmade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.