Over mij

Ik groeide op in een creatief gezin, waar vroeger de naaimachine veel op tafel stond. Mijn moeder naaide prachtige jurkjes, rokjes, bloesjes, en poppenkleertjes. Ook mijn oma naaide veel. Ze had een onmetelijke hoeveelheid stoffen. Als ik als kind iets wilde naaien ging ik naar haar toe en snuffelde ik uren in haar overvolle kast naar de meest prachtige stoffen. Die ik dan weer gebruikte voor mijn naaiprojectjes. Mijn moeder leerde me de eerste stappen, beginnend bij het omzomen van zakdoekjes tot het naaien van poppenkleertjes. Jaren later erfde ik de naaimachine van mijn moeder, helaas zonder de stoffencollectie van oma :). Ik begon weer wat kleine naaiprojecten op te pakken, zoals hoesjes voor billendoekjes, omslagdoeken en caravangordijnen.

Mijn enthousiasme werd steeds groter en de projecten en patronen steeds moeilijker en uitdagender. Gedurende deze periode is ook mijn liefde voor duurzame stoffen gegroeid. Ik heb in die jaren een aantal prachtige unieke leveranciers ontdekt. Hier koop ik mooie kwalitatieve veelal duurzame stoffen in. Omdat ik steeds meer vraag kreeg, kun je nu ook alleen de stoffen via mijn website kopen. Hoe cool is dat?!

Je vind hier in de webshop ook kleine collecties unieke (kinder)kleding. Deze naai ik allemaal met de hand, zodat je verzekerd bent van top kwaliteit en duurzaamheid. Het zijn kleine oplages dus je weet zeker dat je een uniek kledingstuk in handen hebt dat niet massa geproduceerd is.

Aan de hand van de stoffen die ik inkoop bepaal ik wat ik er van ga maken. Dat kan een mooie meisjes jurk zijn, een heerlijke jongens sweater of misschien wel een dames trui. Jullie zien het van zelf… :)

Heb je vragen over een bepaald patroon of over een bepaalde stof? Of wil je graag naaitips? Stuur me een berichtje. Ik sta jullie graag te woord!

Lieve groetjes Gerdien

 

© 2017 - 2023 Fraaii | Fabric & Handmade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel